Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014

Δημοτικές εκλογές: Απορία 3η" Εμείς, εμείς οι μόνοι συνεπείς..."

Εμείς με το πρόγραμμά μας, το καθαρό μας κούτελο, το ήθος του Κόμματος, το νέο, το άφθαρτο... 

Οι...άλλοι...με προεκλογικές εξαγγελίες, τακτικισμούς, με το πρόσωπο στο βούρκο του συστήματος, με το παλιό, το σάπιο, το φθαρμένο...

Εμείς σας τα είπαμε. Σας είπαμε, βγάλαμε και δελτίο τύπου. Τώρα και έγκαιρα. 

Μόνο που δεν γράψαμε όλη την αλήθεια. Ετοιμάζουμε και το δελτίο, αυτό του τύπου την επόμενη των εκλογών. Αν νικήσουμε καταφέραμε πλήγμα μεγάλο στο σύστημα, αν χάσουμε τότε το ανυπέρβλητο πελατειακό κύκλωμα του δήμου καπηλεύτηκε την ψήφο των πολιτών. Η γραμμή καλή αλλά δεν πέρασε, βρε δημότη!

Κατά τη γνώμη μας, αυτή η ανακοίνωση του κ. Καμπιτάκη, είναι ο ορισμός του τακτικισμού. Καλύπτει από τώρα τα... νώτα του! Για την ταμπακιέρα...κουβέντα καμμιά! Είναι βλέπεις και οι... άλλοι μιαν κάποια λύση!

Κάπου διάβασα ότι  " ο  τακτικισμός ως όπλο απέναντι στην πολιτική του άλλου έχει βαθιές ρίζες στην αναποτελεσματικότητα της δική σου πολιτικής...". Το προσυπογράφω!

Πολλές απορίες! Για το πρόγραμμα, το ήθος, το νέο, το άφθαρτο... Ο Εύβουλος ένας αμετανόητος ευαψίας έχει εγκαταλείψει σύζυγο και παιδί για να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στο καθημερινό κυνήγι του άλλου φύλου στις αστικές συγκοινωνίες. Η ζωή όμως τον περιμένει κυριολεκτικά στη «γωνία»…[ελληνική ταινία , 1996]
ΥΓ. Μια νέα στήλη στο "τετράδιο" με τίτλο "Απορίες και ταινίες...". Ευθύγραμμες σχέσεις δεν υπάρχουν σχεδόν πουθενά. Μας αρέσει η ιδέα της σύνθεσης... Υποψιασμένοι είμαστε. Από εδώ μέχρι τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου